Heikki Kovalainen i krasch i Spanien

I en sväng i hög hastighet fick Heikki Kovalainen problem med ett däck som exploderar och körde rakt in i däcksbarriären. Helikopter har just fraktat honom från banan. Lägger ut en film jag hittade. De försvinner alltid fort, men fortsätter leta. Som tur är ger Heikki tummen upp från båren, så hoppas det gick bättre än det ser ut. Testar en ny video; tredje filmen kommer här;

8 comments

Leave Comment
  1. på norska tv3 snackade de om att en bromsskiva skulle vara problemet, eller kunde vara det. men läste på f1bb att det kan vara fälgen. kan varit något de snackat om på svensk tv. kommer väl fram lite senare vad det verkligen var.
    någon som hör något så fyll gärna i en liten kommentar!

  2. finnstig

    Heikki sade idag (måndag) via telefonintervju i finsk tv att splitter från tidigare krasch på banan hade hastnat i fälgen och orsakat “däkskolapsen” 8hur nu det gått till ???)

  3. finnstig

    Rätt skrivet…Heikki sade idag (måndag) via telefonintervju i finsk tv att splitter från tidigare krasch på banan hade fastnat i fälgen och orsakat “däckskolapsen” hur nu det gått till ???)

  4. intressant, verkar väl vara något som legat på asfalten ja. läste nån stans att bridgestone kommit fram till att det inte varit någor fel på själva däcket under kraschen. har dock inte sett vilken krock det skulle varit, men det hände ju en del i loppet innan så inte omöjligt alls.

Leave a Reply