Jenson Button önskar gott nytt år – nu också presenterad i McLaren-kläder

jenson sidepodcast har snappat upp att Jenson Button visat fram sina julklappar från McLaren – nya kläder. Dessutom har det dykt upp en videosnutt där Jenson önskar gott nytt får från Vodafone McLaren Mercedes (som stallet väl fortfarande kanske heter?).

Tydligen är det twitter-användaren The Fifth Driver som släppt en bild av Button i nya stallet här, och här är själva bilden;

Och det här har Jenson att säga om det nya året;

4 comments

Leave Comment
  • xzqw

   Förlåt Lisa det var inte du som skrev tidigare inlägg det var jag (xzqw) ditt namn hade fastnat i namn raden och jag var lite för snabb att trycka på skicka.

   • Lisa

    Inga problem, det har hänt mig också. 🙂

    Som svar på ditt inlägg:

    Jag minns originalartikeln, det är en Autosportartikel som skrevs långt innan Nico visste att MS skulle bli hans teamkompis. Och troligen innan han själv visste att han skulle till Mercedes, för den delen. 29 oktober närmare bestämt. Och den handlar egentligen om nåt HELT annat, såsom vilken policy man ska ha i täta situationer på banan. Läs själv. Crashnetartikeln är bara jounalistspinn av det mer patetiska slaget av nån som borde tagit länge julledighet. Gärna permanent.

    http://www.autosport.com/news/report.php/id/79822

Leave a Reply