Kovalainen får OK för race till helgen

f1.com skriver att Heikki Kovalainen just fått OK för att raca till helgen. Smått otroligt med tanke på kraschen, men bra för honom, bra för oss som tittar, bra för Finland och bra för spänningen i tabellen. Själv har jag ju inget favorit-team som jag håller på direkt, men klart har man nordiska grannar i sporten håller man ju på dem. Däremot har ju Ferrari ryckt något, så mina tummar knyts för Heikki och Lewis den här helgen.

4 comments

Leave Comment
 1. Viktor

  Då är vi två Daniel!
  Mycket glädjande nyhet för övrigt. Säger en del om utvecklingen av bilarna dessutom: hade den typen av krasch ägt rum för säg 20år hade utgången med största sannolikhet inte varit lika positiv.

  /Viktor

 2. helt sant, men 20 år tror jag är att ta i. var det inte någon gammal dinosaurie som uttalade sig om att heikki skulle dött om det hände för 10 år sedan? lauda eller nån sån har jag för mig snackade om det.

 3. Lisa

  Nå….

  Jag håller på samma gubbe som jag alltid gjort, 😉 men hursomhelst är jag glad att Heikki anses frisk nog att tävla igen. Det var en otäck smäll och jag är mycket lättad att allt gick bra.

Leave a Reply