Schumachers läskiga krasch med Liuzzi (video)

Michael Schumacher, Mercedes

De snackar om kontakt mellan Schumi och stallkollega Rosberg på BBC, men jag tycker det ser ut som att Schumi möjligen gasade på lite för mycket i kurvan där och helt enkelt överstyrde.

Oavsett, läskig krasch det där. Otroligt nästan att han bara klättrade ur bilen.. Video;

5 comments

Leave Comment
 1. Knightride

  På BBCs eftersnack så konfirmerade Schummi att det var ett misstag från honom och att det inte var någon kontakt med Rosberg.

 2. FINNPWRUSA

  Ingen kontakt, de visade om och om igen i slo-mo här i USA och han var helt enkelt för snabb på gasen… eget fel… ruskigt nära disaster!

 3. OpenWheelFan

  Den enda möjliga kontaktpunkten är framför tyngdpunkten, så putten borde gått åt andra hållet. Men som sagt, ingen kontakt syns, det kanske bara var BBC kommentatorerna som inte trodde sina ögon när Schumi gör ett misstag och istället vill se en kontakt.

 4. Anonymous

  Detta sammanfattar Schumis säsong – ingen höjdare med andra ord! Hoppas dock att han vinner hela VM nästa år =)

 5. Charles Gate

  You know how it works: offices hire temp help when they have extra work. Factories and retail outlets hire seasonal help. Saves money and gets the work done. Wouldn’t it be great if there were a temp service for IT skills, Search Engine Optimization, writing blogs? There is. It’s us. Check us out and see how we can help you.

Leave a Reply