Foton och design till Silverstone

Efter att Honda valde sin myearthdream.com-bil till årets säsong verkar kreativiteten ha smittat av sig. Till Silverstones lopp i juli pågår två andra kampanjer. Den ena kampanjen är en tävligng från Williams där man kan skicka in en design för Alexander Wurzs hjälm, den andra erbjuder dig att köpa plats för ett foto på en av Red Bull-bilarna.

På williamsf1.com hittar du mer info om hur man tävlar med en design för hjälmen. Verkar dock som att ett av kraven är att man är brittisk medborgare.. Vinnaren får sin design på hjälmen till Wurz under Silverstone och två andrapristagare från en check på 100 pund. Alla tre får motta sina priser på nån affär i London OCH dricka te med Wurz himself (!). Kan tänka mig att den där te-koppen lockar en del britter med eller utan känsla för design att ställa upp. Håll utkik efter Wurz på Silverstone i alla fall!

Någonsin vaknat upp kallsvettig från en dröm om att någon gång få se ditt ansikte på en formel 1-bil och insett att drömmen aldrig kommer bli verklighet? Det undrar i alla fall Red Bull och erbjuder folk att köpa sig ett litet utrymme för ett foto på dem själva eller någon som får det i present på deras bilar för det Brittiska GPt i juli. Pengarna från försäljningen av karossen går till wingsforlife.com som stödjer forskning på sjukdommar i ryggraden. På facesforcharity.com kan man leta upp en plats på bilen, ladda upp ett foto och köpa sig några kvadratcentimeters fame på Coulthards eller Webbers bil. 39 dagar kvar idag, men ser ut att gå lite trögt, strax under 1.000 bilder sålda ännu. En bild kostar 10 pund, runt 150 svenska pix, eller valfritt högre belopp.

Bilder från williamsf1.com och facesforcharity.com.
Wurz hjälmRed BullFaces

Leave a Reply