Renault R28 är här.

Renault, men Fernando Alonso (med ny snygg hjälm) tillbaka i teamet, har just presenterat sin nya utmanare inför säsongen nere i Paris. R28 heter den och den ser.. eh.. likadan ut som förra året kunde man kort sammanfatta det. motorsport-total har som vanligt varit snabba med att få ut lite bilder på nya bilen i sitt galleri, alt F1s officiella galleri här. Bredvid Alonso kör ju rookien Nelson Piquet jr. som den alltid lika frispråkiga Nikki Lauda varit ute och sagt att han inte kommer ha en chans. Blir ju spännande att se det där. Tänk om han sätter Alonso på plats i första loppet..

Lagom till presentationen har Renault också byggt om lite borta på sin hemsida och bland annat skapat ett community (community är ju bara sååå 2004 om du frågar mig) där man kan registrera sig och lägga upp bilder och sånt. Tror jag, har inte testat ännu. Den riktiga hemsidan öppnas nån gång under dagen idag är nu online.

Förarna visade också upp sina nya pyjamasar

8 comments

Leave Comment
  1. sitter och letar på nätet om det faktiskt är några nyheter på själva bilen. men verkar inte ha hänt något spännande. färg och sponsorer ser ju också helt likt ut från förra året.
    får bara hoppas den i alla fall är lite snabbare då..

  2. ja, honda ändrade ju lite då. och så force india blir ju äntligen ett helt nytt. får ju verkligen hoppas på att de inte kör vidare på toyota-light temat som de hade när de testkörde sist med vitt och vinrött.

  3. Kristian Vujicevic

    Jag hoppas att boliden är snabbare det här året,för föra året var den ju sämst.Boliden är likadan men det spelar ingen roll,det viktigaste är att den är snabbare.Min favorit förare Fernando alonso kan ju meka med sin bil,så jag tror att boliden blir bättre det här året och jag önskar renault lycka till.

Leave a Reply