Intressant intervju med Davidson

GPupdate har fått en exklusiv intervju med Anthony Davidson som innehåller en hel del intressant läsning om föraren och Super Aguri-teamet. Davidson var tidigare testförare för BAR-teamet och är en av alla britter i årets F1-cirkus.

Så här beskriver han känslan av att bli omkörd hela tiden;

It’s horrible. It doesn’t feel like racing, it’s a stupid part of racing. You let them by and let them do their thing. It’s impossible to catch up. They’ve got more downforce, they’re faster on the straight, better under braking, you can’t do anything to try and hang on to them.

Davidson verkar klart irriterad över straff för att inte ha gett plats för omkörning som drabbar honom och andra mer långsamma team, men menar han, straffen utdöms inte jämlikt och förstör för teamen.

I övrigt kommenterar han Super Aguri, som det för tillfället går ovanligt bra för och som har gjort en mycket stark säsongsöppning, samspelet med Takuma Sato, framgångarna för Hamilton och det kommande loppet på Silverstone.

Surfa över till GPupdate för att läsa hela intervjun.

PS; varför finns ingen video ute på nätet av händelsen som Davidson beskriver under säkerhetsbilen i Kanada, där han körde på en bäver (som sen visade sig vara en groundhog vad det nu är) och som tvingade honom att gå in i depå igen? Någon som hittat något? DS.

Bild från anthonydavidson.com

Leave a Reply