Jaime Alguersuari ersätter Sebastien Bourdais i Toro Rosso

Tillbaka framför datorn och läge att gå igenom allt som hänt senaste dagarna. Första nyheten är väl att Toro Rosso bestämde sig för ersättare till Sebastien Bourdais.

Inga överraskningar här egentligen, Jaime Alguersuari, som också som bekant går under namnet Älgen här på bloggen, tog Sebs säte. Yngste föraren någonsin och regerande brittisk Formel 3-mästare. Han har med sig några tunga spanska sponsorer tror jag och ska ha kontrakt för säsongen ut till att börja med.

Hans hemsida följer de flesta F1-förares hemsidor på nätet; de suger. Också denna. Men man kan kanske hoppas på lite uppgraderingar nu när han fått plats i ett stall..

5 comments

Leave Comment
  • Magenus

   Bara en dåre skulle väl välja Seb B i sitt stall på den sidan? Men OM han hade skrällt hade det ju givit en hejdundrande utdelning!

 1. Lisa

  Jag har ont samvete.

  Jag tog in Alonso bara för jag sparat till honom hela året – men det gick ju inget bra, jag rasade som en sten genom rankingen så nu har jag sparkat ut honom igen. Gräsligt. 🙁

  • Sebastian

   Det är jag som ska skämmas. Jag stod och vägde mellan Weber + Barichello och Vettel + Button och så “körde jag safe”. Faktum är att jag borde ha haft mer RedBull redan på Silverstone, men jag hade för mycket att göra för att hinna byta. Nu är det en lågfartsbana igen med potentiellt varmare väder så jag tror att det kan bli mer Brawn. Får se om Toyota har samma problem som i Monaco. Alonso borde väl klara sig bättre i Ungern än i Tyskland? hur gick det för honom i Monaco?

   • Lisa

    Sjua tror jag så det var hyfsat (det är ILLA när man tycker sjua är hyfsat 🙁 ) Borde gå hyfsat även i Ungern, det har ju blivit litet bättre snurr på Renaulten på senaste.

    Men “hyfsat” är inte bra nog om man vill hålla sig på förstasidan i managerligan! Tror nog att all-Brawn egentligen passar bäst i Ungern – fast Rubens kan man ju aldrig lita på, han är hopplös…

Leave a Reply