Starten i Belgien; Trulli och Bourdais klättrar i fältet

Äntligen hittade jag ett bra klipp som visar vilken ruggit bra start Jarno Trulli i Toyota gjorde i Belgiens Grand Prix. I samma klipp ser man den nästan lika bra starten av Sebatien Bourdais, eller French Seb som han kallas på Toro Rossos hemsidor, i Toro Rosso.

Dessvärre för båda och framför allt för Trulli får Bourdais en så bra start att han inte hinner bromsa i första kurvan utan kör in i just Trulli..

Bonusklipp: Bara måste slänga med ett klipp den där där grymma avslutningen och målgången i senaste IndyCar-loppet.. 33 tusendelar eller något sånt skiljde.. puh.. men racing på ovalbana ser bra märkligt ut..

Trulli och Bourdais;

IndyCar;

3 comments

Leave Comment
  1. Sebastian

    Apropå snacket om favorisering av Massa i Japan när han körde utanför banan. Sex bilar kör utanför banan i starten (bl.a. Räikkönen) och samtliga tjänar på det. Känns som det iaf sätter punkt på diskussionen om det anses tillåtet…

  2. Olag

    Visst är det en bra start av Trulli. Men han tvingar bla Hekki att väja ut och med flera…Det kunde blivet en masskrasch av detta. Tur att det inte blev så!

  3. Sebastian

    Vad jag kan se så är det Bourdais som tvingar ut Kovalainen när han bromsar in i Trulli. Trulli tvingar väl ut Alonso, men med knuffen från Bourdais så ska man väl vara glad att han inte tappade fäste och snurrade.

Leave a Reply