Timo Glock klar för Toyota nästa säsong [uppdaterad]

Ytterligare en förare klar för nästa säsong, som väntat blir det Timo Glock från Tyskland som tar platsen bredvid Trulli. f1.com skriver att det verkar handla om ett flerårigt kontrakt (tre år snackas det om på nätet) och att debuten antagligen sker under testerna redan i december. Toyotas officiella F1-hemsida rapporterar ännu så länge bara om att Kobayashi är ny testförare och att man sagt goodbye till Montagny (och Ralf då). Däremot har tyska Bild en.. ja.. bild på Glock som skriver under kontraktet. Till tidningen säger Timo att;

Ich bin mir sicher, dass wir erfolgreiche Zeiten vor uns haben. Ich will mit Toyota um dem WM-Titel fahren.

Nåja.. så säker är jag inte på att det är några goda år som ligger framför teamet just nu. Och att han skulle köra om VM-titeln.. Tja, då får han nog stanna längre än tre år känns det som. Timo Glocks egna hemsida, det vill säga den hos Deutsche Post som jag har hittat, säger inte mycket mer heller. Men huvudbilden är nu i alla fall uppdaterad med en Toyota-bil så.. Alonso, kom igen med ett besked nu, var kör du nästa år?

[Uppdatering] Akut illabefinnande infinner sig ibland när man mist anar det. Eurosport.se rapporterar historien om Timo Glock och har valt att illustrera artikeln med en gräslig bild. Suddig bil i bakgrunden och taskig fade runt huvudet på stackas Timo. Att det inte behöver stå “bilden är ett montage” förstår jag gott..

Leave a Reply