Manor F1 blir Virgin Racing och Lucas di Grassi tar plats bredvid Timo Glock

Virgin-chefen Richard Branson har just presenterat Lucas di Grassi och Timo Glock, som ju varit klar sedan tidigare, som förare i nya Virgin Racing. Branson och Virgin var ju inne och sponsrade Brawn GP ett tag i början av säsongen, men har nu gjort klart med att ta över Manor F1-stallet.

di Grassi kommer från GP2, tror han tävlade mot just Timo Glock där, och har tidigare varit testförare hos Renault.

Kolla in den snygga hemsidan (och det är inte ofta jag säger om F1-relaterade hemsidor) på virginracing.com.

6 comments

Leave Comment
 1. det är nog den snyggaste och speciellt mest välgjorda hemsidan ett stall eller förare någonsin haft.
  Jenson Buttons sajt hade nog tidigare titeln.

 2. Lisa

  Ojdå, och jag som tycker den är ganska ful. Bara Bransons uppförstorade nuna gör att man vill stänga sidan omedelbart. Kan ni tänka er LdM – eller kanske snarare Enzo Ferrari – på Ferraris på samma vis? Eller Ron Dennis på McLarens? Kamprad på IKEA-katalogen? Smaklöst, det handlar väl om ett F1-team och inte en personkult? För att inte tala om det där grova klumpiga typsnittet. Innehållet är väl OK dock, det är bara presentationen av någon sorts fordon 🙂 som saknas, videon är bra (särskilt kul att se en ung Kimi fladdra förbi ett par gånger)

  Men Buttons är snygg! Han tycks ha gett ut en bok, förresten. “My Championship Year”. Med förord av Ross Brawn och allting. Hjälp. :/

 3. Sebastian

  Riktigt välgjord liten minisite! Bland det bästa jag har sett faktiskt.

  Och Virgin är Branson… det är som Donald Trump. Nunan ska vara in your face. Love it or hate it.

  Blir sjukt intressant att se hur manor lyckas utan vindtunnel. Det kan bli en fullständig revolution om de blir konkurrenskraftiga utan den. Förstå hur mycket kortare iterationer det blir. Om det funkar skulle de kunna byta aero regler varje år och fortfarande få ekonomi i det hela. Skulle vara rätt kul har vi ju sett.

 4. Pingback: Virgin Racings VR-01 är här – och den ser vass ut! | F1bloggen.se - Sveriges främsta F1-blogg!

Leave a Reply