Snygg filmaffisch från Williams: The Incredible Hulk

hülkenberg-hulk

Falska filmaffischer med Formel 1-tema är kul, sånt ser man alldeles för lite av! Jag har några bra sedan tidigare, The Espionage från tiden för spygate i F1 är nog den bästa. The curious case of Jenson Button är lite kul så här i efterhand.. men ett tag såg allt ut att gå snett för Jenson.. Schumacher i Taxi driver är inte tokig heller.

Nu är det Williams som slagit till och släppt en affisch med Nico Hülkenbert, a.k.a. The Hulk, premiär i morgon söndag lagom till race. Klart den snyggaste av dem hittills. Inte så där väldigt kul kanske, men som sagt, mer film och F1!

hulk

6 comments

Leave Comment
  1. Mats

    Ja ett tag gjorde väl button inget annat än att tillsammans med sin pappa ****** ***** och supa… Postern med Hulk är väldigt frän!

  2. Daniel, kunde du inte försöka skapa en möjlighet till att lägga upp våra egna F1-bilder här på bloggen? Det blir kanske lite lopp denna säsong för egen del, och det hade det varit kul att dela med sig till andra. Gärna en möjlighet till att lägga upp videoklipp med!

    • det där är en riktigt bra ide. har tänkt lite åt det hållet tidigare. men klart värt att fundera på. tror drop.io är lösningen. jag skapade http://drop.io/f1bloggen en gång. och den tror jag är öppen, eller går att öppna så folk kan lägga upp bilder.

      ska kolla på det under veckan som kommer och skriva ett inlägg. vore grymt kul att få se några bilder från folk som är ute på race under säsongen!

Leave a Reply