The king’s taken back the throne

start-lights

På samma sätt som det bara var att säga det rakt ut när F1bloggen blev lagt på is en gång i tiden, så är det bäst att säga det rakt ut också denna gång; F1bloggen är tillbaka! Efter fyra års vila så var det bara en sak att göra; kicka igång igen!

Tanken var aldrig att lägga bloggen död, men motivation, energi och inte minst (det vill säga mest) tid räckte inte till. Nu skriver vi 2014, och för mig är 2014 året när allt faller på riktig plats. Mer tid har jag väl i och för sig inte.. men i F1-cirkusen sker det spännande saker! Nya regler, nya bilar och nya förare. Förare från Finland, Danmark och Sverige? Ojoj. Får komma tillbaka till den sista där.

Så har det ju hänt en del på det tekniska området också. Därför en ny fräsch design och responsiv mall (och den ser läcker ut på surfplattan och mobilen!). Upplägget blir i stort sett det samma som sist; nyheter, rykten och resultat från Formel 1. Och som alltid allt som dyker upp om Ronnie Petersons tid.

Med den nya F1bloggen följer en helt färsk sida på Facebook (facebook.com/f1bloggen) och ett konto på Twitter (@f1bloggen). Till att börja med är allt fokus på själva bloggen. Men jag är glad i Twitter, så den kommer nog användas mer aktivt. Lägg till F1bloggen på både Twitter och Facebook och använd det som en kanal för att tipsa om senaste nytt! Alltid glad i tips och feedback. Startskottet på riktigt är loppet i Melbourne 14-16 mars. Fram till dess får det nog bes om lite tålamod. Det ska fortfarande finsnickras lite (lite är ganska bra relativt här..) på hemsidan osv.

F1bloggen har alltid varit en lite annorlunda blogg. En lite bättre blogg. Och vad som gör en blogg bra är enkelt; besökarna och kommentarerna. Här på bloggen har vi alltid haft fantastiskt bra diskussioner. Kommer det in någon som är ute efter att tjura och gnälla så hamnar man på black list och kommentarer raderas. Men! Förutom kommentarer finns en kul grej i nya designen där man kan sätta stjärnor som betyg på inläggen. Vet inte riktigt vad jag ska göra av det, men kan ju vara kul att se respons. Se så.. inte vara rädd för att testa.

Ok. Färdigsnackat. Nu kör vi!

9 comments

Leave Comment
  1. Jimmy

    Välkommen tillbaka! Jag hade lite funderingar på att maila dig om att ta över bloggen för att låta den leva vidare. Men nu slipper jag det 🙂

Leave a Reply