Se USF1-presskonferensen live direkt här!

Just i detta nu är presskonferensen där det nya stallet USF1 presenteras i full gång. Kolla in streamen borta på justin.tv/badbeat4 på en gång (inget nytt om rykten om Danica Patrick eller Scott Speed till Formel 1, men jag har video nedanför) ! USA är tillbaka i Formel 1! Snart i alla fall..

Nu har SpeedTV lagt ut följande klipp;

11 comments

Leave Comment
 1. har hoppat lite in och ut här i streamen, så har inte fått helt med mig vad de säger på slutet här. ladda om och testa igen. mario andretti var på telefon i alla fall och hälsade. de verkar i alla fall inte se det som något problem att usa inte har något f1-lopp för tillfället.

  fia har haft info om stallet i ett drygt halvår berättade de nyss. och alla är positiva.. inte så mycket nyheter ännu egentligen. och tyckte de snackade om förare, men bara om förare som de önskade skulle komma till stallet, som patrick, men inget verkar klart.

 2. Sebastian

  Verkar som teamet ska bygga på ett nätverk av amerikanska underleverantörer och en “liten” kärna på 100 pers i teamet. Det roliga är att de satsar på lågbudget, så det kan ju gå hur som helst. De har nog inte så mycket att berätta just nu förutom att de tänker köra på, mycket av svaren är rätt diffusa. Verkar finnas en del pengar, en grov plan på någon servett och nu börjar resten av arbetet…

 3. och där var det hela slut.. tja, vad ska man säga. fortfarande inga direkta nyheter kanske. de ska bygga upp en bas och kikar på lite olika byggnader. och önskar lite bra förare. och har planer för det mesta annat. hade ju varit kul om de hade haft något att presentera och visa upp.. men så blev det väl inte.

  en intressant diskussion var ju att läget är bra att stiga in i f1 just nu. de har ju planerat det här sen då det fortfarande var högkonjunktur och kolfiber var svårt och dyrt att få tag i. nu har det blivit billigt i stället. intressant.

  inte sett någon video ute på nätet ännu. någon annan?

 4. TOBIAS

  Kul med ett nytt stall igen från USA. Det lär ju bli jenkarförare för hela slanten. Dock känns det som att det är långt kvar tills man får se deras bil på en bana.

 5. Lisa

  Ja vad hade nån väntat sig? De har ingen bil, ingen förare, ingen fabrik – så vad skulle de presentera egentligen? Loggan i Powerpoint eller nåt litet steppnummer?

  Jag hade nog trots allt väntat mig namnet på nån huvudsponsor eller nån slags finanseringsredogörelse, men inte ens det blev det. Och att öppna dörrarna för fansen är väl kanon, men man kanske ska ha några dörrar att öppna först.

  Som Sebastian så klokt påpekar – nu börjar resten av arbetet. Eller rättare sagt arbetet överhuvudtaget, för hitttills är det bara snack och ingen verkstad alls.

 6. Pingback: F1Nyheter.se » Bloggens Arkiv » USF1 - Ett nytt Formel 1-stall 2010

Leave a Reply