USF1 visar hur man bygger en noskon

De har ju släppt några videos från USF1, den sist om hur man kraschar en noskon var ju lite lagom intressant.. Men nu blir det bättre, det här klippet om hur man i stället bygger en noskon är klart värt att se.

Inte mycket nytt kanske, men man får tacka och ta emot för alla små klipp som visar insidan av en F1-fabrik..

4 comments

Leave Comment
 1. Sebastian

  Kanske är old news, men Schumacher testkörde ju Super Nova, vilket borde betyda att det finns lite kopplingar mellan BrawnGP och Super Nova… vilket isf är en tumme upp för mr. ericsson.

 2. mr

  Ja tycker att dom häran filmerna vissar vartåt USF1 är på väg, jag förstår inte att folk är oroliga över att de skall delta, jag skulle mera vara för de andra teamen för man kan säga vad som helst men att visa upp de sen är en annan sak. Jag tror mer på USF1 än Virgin och Campos för de bara säger att de utvecklar bilen medan USF1 vissar att de jobbar med årets bil!

   • Lisa

    Skämt åsido – bilarna är ju mer eller mindre statshemligheter innan launchen – och även efteråt när det är testdags, hysteriska mekaniker springer omkring och täcker över bilarna med skynken så fort de kommer åt. Ingen vill visa upp sina lösningar innan de måste, så avsaknad av “förhandstitter” från teamen är bara normalt. Vi får väl anta (hoppas) att USF1 byggt mer än nosen…

Leave a Reply